GouziasOrthopedikos

Switch to desktop Register Login

Βιογραφικό σημείωμα

Dr.ΓΚΟΥΖΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Msc,Μd
ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ-ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ-ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΟΣ
ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΔΩΝ
τ.ΙΑΤΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ  <Κ.Α.Τ.>
MASTER (Msc) στα ΜΕΤΑΒΟΛΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ-ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ
υπ.ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ ΣΤΑΣΗΣ και ΒΑΔΙΣΗΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ  ΨΗΦΙΑΚΟ-ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΟ   ΠΕΛΜΑΤΟΓΡΑΦΗΜΑ

ΙΑΤΡΕΙΟ ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΑΤΡΕΙΟΥ: Βύρωνος 32,Λαμία 1ος όροφος
ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2231028000 κ  6974777118
Ιστοσελίδα: www.gouziasorthopedikos.gr
Ε-ΜΑΙL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ:

 • 2007 – 2012:
 • Επιμελητής Ιατρός Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Κ.Α.Τ.
 • Επιμελητής Ιατρός Τμήματος Αθλητικών κακώσεων Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Κ.Α.Τ.
 • Επιμελητής Ιατρός Τμήματος Χειρουργικής Άνω άκρου και Μικροχειρουργικής Γενικού νοσοκομείου Αττικής Κ.Α.Τ.
 • Επιμελητής Ιατρός Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής και Εγκαυμάτων Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Κ.Α.Τ.
 • Επιμελητής Ιατρός Παιδοορθοπαιδικής Γενικού Νοσοκομείου Αττικής Κ.Α.Τ.
 • 2005: Επιμελητής Ιατρός Χειρουργικού-Ορθοπαιδικού Τμήματος Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας με εξειδίκευση στις αρθροσκοπήσεις.
 • 2006-2007: Ιατρός στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

         Στο Ιατρείο καθώς και κατ΄οίκον (για τις περιπτώσεις που είναι δύσκολη ή προσωρινά ανέφικτη η μετακίνηση) ο ιατρός διενεργεί   Πελματογράφημα-Στατική και Δυναμική Ψηφιακή, Τρισδιάστατη ανάλυση Βάδισης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα στο χώρο για την Διάγνωση,Πρόληψη και Αντιμετώπιση Διαταραχών Στάσης και Βάδισης.  
       

ΜΕΤΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ:

2014: ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΣΠΛΑΣΙΩΝ ΙΣΧΙΟΥ ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ ΥΠΟ ΤΟΝ PROF.REINHART GRAF(ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ STOLZ/ALPE ΑΥΣΤΡΙΑ)

2/2014: Εξειδίκευση σε Αρθροσκοπικές Χειρουργικές Τεχνικές στον Ώμο σε πτωματικά παρασκευάσματα υπό την αιγίδα της Κλινικής Χεριού-Άνω άκρου-Μικροχειρουργικής του ΓΝΑ ΚΑΤ

1/2014: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 1 ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΑΣ ΩΜΟΥ  ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΩΜΟΥ ΥΠΟ τον ΚΑΘΗΓΗΤΗ κ.ΚΑΡΑΝΤΑΝΑ.

2011: Λήψη τίτλου MASTER(Msc) του Πανεπιστημίου Αθηνών στα   Μεταβολικά νοσήματα των Οστών-ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ με βαθμό 9.10 ΑΡΙΣΤΑ.

 • 2009-ΣΗΜΕΡΑ: Υπ.Διδάκτωρ Παιδοορθοπαιδικής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών με τίτλο: Ο ρόλος της οστεοτομίας επιμήκυνσης πτέρνας για την αντιμετώπιση βαρειάς βλαισοπλατυποδίας σε σκελετικά ανώριμους ασθενείς με νευρομυικές παθήσεις.
 • 09/2010-12/2010: Τρίμηνη πρακτική άσκηση στον τομέα της Μικροχειρουργικής στο Ερευνητικό Εργαστήριο Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών.
 • 05/2010: AO Course, Distractional Osteogenesis (ΔΙΑΤΑΤΙΚΗ ΟΣΤΕΟΓΕΝΕΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ).
 • 05/2010: AO Course, Principles in Operative Fracture Management.
 • 03/2010: Εκπαιδευόμενος στο Σεμινάριο Χειρουργικής Χεριού στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών, της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και της Επιστημονικής Εταιρείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με διεθνή συμμετοχή.
 • 05/2009: Πρακτική άσκηση σε τεχνικές οστεοσύνθεσης κάτω άκρου στο Πανελλήνιο συνέδριο Ελληνικής Εταιρείας τμήματος Χειρουργικής Ποδοκνημικής και Ακρου Ποδός.
 • 03/2009: 15o Διαπανεπιστημιακό σεμινάριο Οστεοσύνθεσης με πρακτική άσκηση.
 • 10/09/2008-13/09/2008: Πρακτική άσκηση σε τεχνικές οστεοσύνθεσης και αρθροπλαστικής στον καρπό και στο χέρι στο 14ο Ετήσιο κοινό συνέδριο της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου και της Ελληνικής Εταιρείας Μικροχειρουργικής με διεθνή συμμετοχή.
 • 04/2008: Συμμετοχή στο 4ο Σεμινάριο Αρθροσκοπικής Χειρουργικής και Αθλητικών Κακώσεων υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Αρθροσκόπησης,Χειρουργικής Γόνατος<Γ.Νούλης> και του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών Χειρουργών.
 • 03/2008: Εκπαιδευόμενος στο Σεμινάριο Χειρουργικής Χεριού στην Αθήνα υπό την αιγίδα του Κολλεγίου Ελλήνων Ορθοπαιδικών,της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Χεριού και της Επιστημονικής Εταιρείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών με διεθνή συμμετοχή.
 • 01/2004: Σεμινάριο Ανανηπτών στην Βασική Καρδιοαναπνευστική Αναζοωγόνηση Ενηλίκων και Αυτόματη Εξωτερική Απινίδωση της Ελληνικής Καρσιολογικής Εταιρείας.

 

Ο  Ιατρός είναι συμβεβλημμένος με ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ του ΟΜΙΛΟΥ ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗΣ.

 • 2013-εως και σήμερα: Υπεύθυνος Αθλητίατρος ομάδας βόλλευ Α΄ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΛΑΜΙΑΣ.
 • 2004-2012: Υπεύθυνος ιατρός Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου,με συμμετοχή στο 3ο Παγκόσμιο Σεμινάριο Τραυματισμών στο Σκι υπό την αιγίδα της ISSS(International Society for Skiing Safety) και της Ε.Α.Ε.(Ελληνική  Εταιρεία  Αρθροσκόπησης)
 • 2004-2007:Επιστημονικός συνεργάτης Ορθοπαιδικής κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου με συμμετοχή σε επιστημονικές εργασίες στα χειρουργεία και στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής.

Συμμετοχή σε ημερίδες,συνέδρια Πανελλήνια,Πανευρωπαικά στον τομέα της Ορθοπαιδικής καθώς και γενικού ιατρικού ενδιαφέροντος ως εκπαιδευόμενος,ομιλητής ,μέλος οργανωτικής επιτροπής.

Συμμετοχή σε εργασίες και πόστερ σε πανελλήνια και διεθνή συνέδρια ως συγγραφέας και συνεργάτης.

 

Αρχική σελίδα Ορθοπεδικός Dr.Γ.Γκούζιας

All rights reserved © 2014. Developed by Webuse.gr

Top Desktop version